Voorjaarsvrolijkheid

Het is nog best koud, maar het zonnetje schijnt heerlijk vandaag. Tijd om mijn huis een beetje op te ruimen en te poetsen. Een beetje maar hoor….

Terwijl ik in de keuken aan het rommelen ben, valt mijn oog op mijn grote gevonden-bij-de-glasbak-pot. Gisteren gooide ik de tulpen weg die erin stonden. En in plaats van nieuwe te kopen, besluit ik eens in de tuin te kijken of ik daar wat takken kan snoeien.

Ik knipte wat takken uit de achtertuin voor in mijn grote glazen pot

En toen de takken eenmaal stonden, bedacht ik dat ze wel een beetje voorjaarsvrolijkheid konden gebruiken. En ik eigenlijk ook wel ­čÖé Dus maar eens op zoek in mijn hobbyhok. Waar is toch die bak met vilten dingetjes die ik al jaren bewaar. Om ooit eens iets leuks mee te doen. Herkenbaar?

Mijn theedoos met allerlei vilten moois

Ik vond ooit bij Blokker in de afprijskast setjes met vilten bolletjes, bloemetjes, hartjes en zelfs een vogeltje. De rest verzamelde ik er door de jaren heen bij. Nu nog een klosje garen en een naald en een lekker kopje thee. En na een kwartiertje had ik een schaaltje vol met leuke hangertjes. Supereenvoudig. En -voor mij ook niet geheel onbelangrijk- ook weer makkelijk ongedaan te maken, zodat ik de balletjes ooit weer kan gebruiken voor een ander briljant idee, hahaha.

Draadje erdoor, knoopje erin en voilá!

En nu geniet ik dus heerlijk van een grote pot voorjaarsvrolijkheid in huis. Een huis dat nog wel even een stofzuiger nodig heeft. Dusss…

Voorjaar!

Reacties 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *