Eindelijk…

Vandaag dan eindelijk mijn allereerste blogpost op de nieuwe website!
Ja, de website is vernieuwd. Dochterlief heeft een WordPresssite voor me gemaakt en manlief heeft de verhuizing van de hosting en alle technische dingen geregeld. Gelukkig maar want mijn kwaliteiten liggen toch echt op andere gebieden.
Er zijn geen grote dingen veranderd omdat ik het belangrijk vind dat de website vooral heel duidelijk en eenvoudig is. De indeling is iets anders en de komende tijd worden ook nog wat teksten aangepast en foto’s vernieuwd.

Bloggen heb ik een hele tijd zeer actief gedaan en vond ik echt ontzettend leuk om te doen. Toen Gittepetit echt realiteit werd, bleef er helaas te weinig tijd over om door te gaan met bloggen. Maar vanaf nu hoop ik het weer op te gaan pakken op deze plek. Ik zit vol ideeën. En mocht jij een leuk idee hebben waar ik iets mee zou kunnen doen, stuur me dan gerust een mailtje.
(Voor wie het leuk vindt: hier vind je mijn oude blog. Het staat vol met persoonlijke posts en een groot aantal diy- en haakpatroontjes.)

Graag wil ik nog even terugkomen op onze supergezellige en drukbezochte zomerfair van 18 augustus. Nogmaals heel erg bedankt als je er was om te helpen, je spulletjes te laten zien of verkopen of als je de moeite hebt genomen om bij ons te komen kijken. Het is alweer een paar weken geleden, maar ik denk er nog regelmatig en graag aan terug.


Op die zomerfair verkochten we onder andere lieve gehaakte lijstjes. Ze zijn echt zo gemaakt en ontzettend leuk om cadeau te doen. Je kunt ze ook prima opsturen. Is weer eens wat anders dan (alleen) een kaartje.Het patroon bedacht ik al een tijd geleden en is ook te vinden op mijn oude blog. Hier vind je het patroon met uitgebreide fototutorial. Je kunt natuurlijk ook een mooie foto van je huisdier of een leuke foto van je (klein)kind achter het lijstje doen. De mensen die mij al wat langer kennen weten dat ik heel erg blij word van prentenboeken en al het liefs dat je daarin vindt…

Zo, nu ga ik eerst lekker vakantie vieren! Maar daarna vind je me hier zeker weer snel terug. Oh, alle activiteiten bij Gittepetit gaan gewoon door de komende weken. Een dikke dankjewel aan Anneke, Marjolein, Saskia, Mieke en Thea daarvoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *