Welkom

Goed nieuws:
Na ruim drie maanden stilliggen, gaan we vanaf 29 juni starten met een mini creatief café op uitnodiging.
Voorlopig twee keer in de week, op maandagmiddag en op dinsdagavond.
Per keer kan ik (vanwege de beperkte ruimte) maar vier mensen ontvangen, dus dat zijn maar acht mensen per week. Ik besef dat dat heel weinig is en dat het best lang kan duren voordat je aan de beurt komt. Maar het is een begin!
Het gaat enorm tegen mijn gevoel en de missie van Gittepetit in om niet gewoon de deur open te kunnen zetten en iedereen te verwelkomen. Maar het is niet anders. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.
Je ontvangt vanzelf een uitnodiging van mij via app, mail, messenger of telefoon, afhankelijk van de contactgegevens die ik van je heb.
Uiteraard houden we ons allemaal aan de coronamaatregelen.
 
Helaas betekent deze nieuwe vorm van het creatief café dat nieuwe mensen op dit moment nog niet bij ons terecht kunnen. Dat voelt heel erg verkeerd. Maar geloof me, zodra alles weer echt normaal is ben je van harte welkom!

——————————————————————————————-

Hier vind je alle informatie over ons creatief café. We noemen het zo vanwege de informele en gezellige sfeer. Het is bij uitstek de plek om mensen te ontmoeten met dezelfde (creatieve) interesse als jij hebt. Je hoeft je voor de cafés niet aan te melden. Je mag gewoon gezellig aanschuiven.

Tijdens het creatief café ligt de nadruk op ontmoeten en (creatief) samen zijn. Ieder werkt aan zijn of haar eigen project. Dat kan van alles zijn, als je je spulletjes maar gemakkelijk kunt meenemen.
Je kunt inspiratie opdoen voor een nieuw project. We hebben inmiddels een heleboel mooie boeken en tijdschriften verzameld. Ook kun je hulp vragen als je vastloopt in je project. Meestal is er wel iemand die je verder kan helpen.

Je bent van harte welkom op de volgende dagdelen:
Dinsdagavond van 19:30-22:00 uur
Donderdagmiddag van 13:30-16:00 uur
Vrijdagochtend van 9:30-12:00 uur
Zaterdagmiddag van 13:30-16:00 uur.

Kosten voor het creatief café zijn €3,50 per keer. Voor €35,- koop je een knipkaart waarmee je elf keer mag komen. De eerste keer kom je gratis. Je kunt dan geheel vrijblijvend kijken of het creatief café iets voor je is.

Wij zorgen voor koffie en thee en iets lekkers, de gezelligheid maken we samen!