Nieuws

- Veranderingen in 2017
Toen we op 15 juli de deuren open deden van Gittepetit's creatieve onmoetingsplek, zijn we begonnen met een inloop op vrijdag. Gaandeweg kwam daar een creatief café bij op dinsdagavond en nog later twee make&takes per week. Nu zijn we een klein half jaar verder en is het tijd voor een evaluatie. Even stilstaan bij wat we allemaal al bereikt hebben. Hoe bijzonder het is dat we zo snel een echte groep zijn geworden. Er zijn vriendschappen ontstaan en we steunen elkaar bij tegenslagen. Ik geniet van iedere seconde.
Het is ook een mooi moment om eens te kijken welke activiteiten goed lopen, welke wat minder en wat we willen aanpassen. Dat heeft geresulteerd in enkele veranderingen. Ze zijn al doorgevoerd op de juiste plekken op de website. hier vind je ze nog eens allemaal bij elkaar.

  • De vrijdagochtend is in de loop van de tijd al veranderd van inloop naar creatief café. Net als we op dinsdagavond ook hebben. Gezellig samenzijn en aan je eigen (hand)werkje werken. Inspiratie opdoen bij elkaar en in de vele boeken en tijdschriften en hulp vragen als je er even  niet uitkomt.  Je betaalt hiervoor een kleine bijdrage in de vorm van een knip in je strippenkaart of €3,- contant. De eerste keer is gratis omdat we je de kans willen geven om te kijken of jij het net zo gezellig vindt als wij.
    Verder beginnen we voortaan een half uurtje later, dus om 9:30 uur.

  • De dinsdagavond blijft gewoon creatief café, maar schuift een half uurtje op en is dan voortaan van 19:30-22:00 uur.

  • Omdat we tot nu toe de huur niet helemaal terugverdienen en ik heel graag in staat wil blijven om de deur open te houden, gaat de prijs van het creatief café (op dinsdag en op vrijdag) naar €3,- per keer. Een strippenkaart kost vanaf nu €30,- en is goed voor elf keer komen. 

  • De make&takes van dinsdagochtend en donderdagmiddag zijn vervallen. In plaats daarvan gaan we kijken of we regelmatig een leuke make&take kunnen bedenken voor tijdens het creatief café. Daar kun je dan (als je dat wilt) aan deelnemen voor een of twee extra strippen. We denken dan aan 'freubelvrijdag' of 'dolle dinsdag'. Wordt vervolgd...

Verder is het je waarschijnlijk niet ontgaan dat het pand waarin we nu zitten verkocht is. We wisten dat dat er aan zat te komen, maar het was toch een schok. Gelukkig loopt het allemaal niet zo'n vaart. Voorlopig zitten we nog wel even op ons fijne plekje. Maar we zijn ondertussen tochal wel aan het uitkijken naar een nieuwe plek. De Dorpsraad denkt met ons mee. Heel fijn.
Mocht jij een geschikte, betaalbare ruimte weten, dan horen we dat natuurlijk graag. En zodra er van onze kant iets te melden valt, kun je dat hier lezen.

Makelaarsbord met Te koop en Verkocht er op

Artikel in De Nieuwe Schakel

Afbeelding van artikel in weekblad De nieuwe Schakel

Lees het hele artikel.


artikel in Tilburg Weekend

Afbeelding van artikel in Tilburg Weekend

Lees het hele artikel.

Leuke links

Berkelse Bazaar
Fijne kringloopwinkel waar je nog heerlijk kunt neuzen. Je wordt er gastvrij ontvangen door Claudia en Martijn.

Afbeelding van de website van de Berkelse Bazaar

Artikel in Stadsnieuws


Lees het hele artikel.