De boekenkasten bij Gittepetit.

De kast met leesboeken wordt bij Gittepetit 'Boekenruilkast' genoemd. Breng een boek mee en ruil het tegen een boek in deze kast. Heb je het boek uit, ruil je het weer om voor een ander boek. Op deze manier lees je elke keer weer een nieuw boek. Er staan mooie, spannende en ontroerende boeken in de kast. Laat je verrassen door eens een boek te lezen dat je niet zo snel zelf zou kopen.

Twee planken van onze boekenruilkast met een poster in standaard op een van de planken

Zo ben ik begonnen in het boek 'Zusje' van Rosamund Lupton. Een superspannend boek! Het verhaal wordt verteld aan het zusje van de hoofdpersoon, door de hoofdpersoon zelf. Ik vind het heel bijzonder, als lezer voel ik mij een toeschouwer in plaats van dat ik het verhaal lees.

Verschillende boeken van John Grisham, Nicci French, Dan Brown en John Irving die in de kast staan heb ik ook gelezen. Ik vind het heerlijk om te verdwalen tussen de letters en het verhaal te beleven.

Kom jij ook een boek ruilen? Dan heb ik in ieder geval weer een nieuw boek om te lezen ;)

Ben je niet zo’n lezer maar zoek je wel inspiratie? Dan is de 'Inspiratiekast' iets voor jou.

Twee planken van onze inspiratiekast gevuld met hobbyboeken

Je kan er boeken en tijdschriften vinden over haken, breien, origami, naaien en nog veel meer creatieve dingen. Wil je een deken met granny squares haken en zoek je patronen? Ben je op zoek naar andere breisteken? Wil je dat ene mooie borduurpatroon vinden? Wil je kleding maken voor je (klein)kinderen of jezelf? Zoek je een leuk klein cadeautje om zelf te maken? Stop met het zoeken op Pinterest en neem een kijkje in de inspiratiekast en kom op ideeën. De kast wordt regelmatig aangevuld met (nieuwe) boeken, kom eens gezellig snuffelen.