Andere activiteiten

Foto van een lichtbox met daarop de tekst

Op deze pagina vind je alle lopende cursussen en workshops. Een groot aantal van deze activiteiten organiseren we zelf en worden begeleid door Anneke, Marjolein of Brigit. Als er bij een activiteit niks vermeld staat over aanmelden geldt dat je dat bij Brigit doet.
Via mail of door even te bellen (06-31992236).

Andere activiteiten worden bedacht en gegeven door anderen. Vaak zijn dat vaste bezoeksters van onze ontmoetingsplek. Soms ook mensen van buitenaf die onze ruimte gebruiken voor het geven van cursussen of workshops. Zo houden we afwisseling in activiteiten en hebben we steeds een gevarieerd aanbod. Heel fijn vinden we dat.
Als de cursus door iemand anders gegeven wordt en je je bij die persoon moet opgeven, staat dat bij de betreffende activiteit vermeld. Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Brigit.

Wij vinden het ook heel erg leuk als jij zelf iets bedenkt. Dan kijken we samen hoe we daar een passende activiteit van kunnen maken. Zodat jij je passie met anderen kunt delen. Om zo anderen te inspireren. En er achter te komen hoe leuk dat is! Kom eens langs tijdens het creatief café of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze fijne workshopruimte is ook te huur. Bijvoorbeeld voor het geven van een (eigen) workshop of om met je creatieve club bij elkaar te komen. Voor mogelijkheden en prijzen kun je -geheel vrijblijvend- contact opnemen met Brigit.

En wil je op de hoogte blijven en onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mailtje naar Brigit.


Workshop intuïtief schilderen

Schilderij met grote vlakken in rood, zwart, wit en blauw.

Wil jij graag

  • vrijheid en plezier ervaren door intuïtief te schilderen
  •  “spelen” met verf en andere materialen
  • gewoon schilderen om het schilderen zonder dat “het iets hoeft te worden”
  • ontdekken en in beeld brengen wat er in jou leeft?

Kom dan meedoen met deze bevrijdende schilderworkshop door Lianne Staps.

De kosten zijn €30,00 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, koffie en thee.

Aanmelden doe je bij Lianne. Stuur haar een mailtje of bel haar even op 06-51570907.
Je vindt alle informatie ook op haar website.

Zaterdag 25 november 2017 van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Iedereen kan meedoen met of zonder schilderervaring!


Pop-up shop Byphilon geopend

Poster pop-up shop

Voortaan kun je bij Gittepetit's creatieve ontmoetingsplek ook terecht voor de mooiste garens en andere haakbenodigdheden.
De pop-up shop van By Philon is bij ons neergestreken. 
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:30-17:00 uur. Saskia heet je van harte welkom.

Natuurlijk kun je tijdens openingstijden van de shop altijd inspiratie opdoen voor jouw volgende haakproject. Onder het genot van een kop koffie of thee kun je lekker bladeren in de vele tijdschriften en boeken die we inmiddels verzameld hebben. 
Daarnaast  maakt Saskia om de week op zaterdag een inspiratietafel met boeken, tijdschriften en gehaakte voorbeelden rond een gekozen thema.
Op zaterdag 4 november is de eerste inspiratiezaterdag met het thema “warm winterhaken”. Denk bijvoorbeeld aan sjaals, omslagdoeken en polswarmers.
En voel je vrij om ook jouw gehaakte voorbeelden rondom het thema mee te nemen om te showen. Dat vinden we leuk :-)


collage art mandala workshop

Fotocollage van verschillende foto's.

Mandala’s maken is een bijzondere vorm om jezelf beter te leren kennen.
Je gaat je eigen manier ont-dekken om door middel van lijnen, kleuren en vormen je speelruimte binnen de cirkel te vullen. Iedereen kan een mandala maken; je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden.

Ieder maakt op een canvasboard van 30x30cm een kleurige mandala met allerhande papieren materiaal in regenboog tinten. Er zijn 3 voorbeeldmandala’s in verschillende moeilijkheidsgraden. Na een korte instructie over hoe je de mallen moet maken, geef je je creativiteit alle ruimte waarbij je zoveel mogelijk in stilte werkt zodat je bij jezelf kunt blijven.

PS: Heb je thuis mooi papier in de regenboogtinten? Neem dat dan mee en kijk of je ze kunt verwerken in je eigen Collage Art Mandala.

Prijs (vanaf 4 personen): €16.50. Dit is inclusief BTW, thee, versnaperingen en materialen.

Op de website van Fannie vind je nog meer informatie over deze fijne workshop.
Aanmelden kan via een persoonlijk berichtje naar FannieCoenenART op Facebook of via een mailtje naar Fannie.

Zaterdag 9 december van 14:00-17:00 uur.