Andere activiteiten

Foto van een lichtbox met daarop de tekst

Op deze pagina vind je alle lopende cursussen en workshops. Een groot aantal van deze activiteiten organiseren we zelf en worden begeleid door Anneke, Marjolein of Brigit. Als er bij een activiteit niks vermeld staat over aanmelden geldt dat je dat bij Brigit doet.
Via mail of door even te bellen (06-31992236).

Andere activiteiten worden bedacht en gegeven door anderen. Vaak zijn dat vaste bezoeksters van onze ontmoetingsplek. Soms ook mensen van buitenaf die onze ruimte gebruiken voor het geven van cursussen of workshops. Zo houden we afwisseling in activiteiten en hebben we steeds een gevarieerd aanbod. Heel fijn vinden we dat.
Als de cursus door iemand anders gegeven wordt en je je bij die persoon moet opgeven, staat dat bij de betreffende activiteit vermeld. Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Brigit.

Wij vinden het ook heel erg leuk als jij zelf iets bedenkt. Dan kijken we samen hoe we daar een passende activiteit van kunnen maken. Zodat jij je passie met anderen kunt delen. Om zo anderen te inspireren. En er achter te komen hoe leuk dat is! Kom eens langs tijdens het creatief café of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze fijne workshopruimte is ook te huur. Bijvoorbeeld voor het geven van een (eigen) workshop of om met je creatieve club bij elkaar te komen. Voor mogelijkheden en prijzen kun je -geheel vrijblijvend- contact opnemen met Brigit.

En wil je op de hoogte blijven en onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mailtje naar Brigit.


Pop-up shop Byphilon 

Poster pop-up shop

Voortaan kun je bij Gittepetit's creatieve ontmoetingsplek ook terecht voor de mooiste garens en andere haakbenodigdheden.
De pop-up shop van By Philon is bij ons neergestreken. 
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:30-17:00 uur. Saskia heet je van harte welkom.

Haakcafé!
Op zaterdagmiddag van 13.30 - 16.00 uur gezellig samen haken. Loop je vast, weet je niet welk garen te gebruiken of wil jij jouw project showen: kom naar het haakcafé. Koffie, thee en iets lekker staan klaar. Kosten: €3,50 of een strip van je strippenkaart.

LET OP: Op 6, 7 en 8 april is de shop van By Philon gesloten! Er is op zaterdag 7 april ook geen haakcafé.
Saskia staat dan met haar mooie spulletjes op de Knit & Knot in de Koepelhal in Tilburg. Je vindt haar in kraam 066.

Haakcursus voor beginners


De beginnerscursus haken is geschikt voor zowel rechtshandigen als linkshandigen. In vier lessen leer je de basis van het haken.
Maximaal 4 deelnemers.
Kosten €55,- en dat is inclusief materiaal (garen en haaknaalden).

Heb je interesse, haal dan het inschrijfformulier in de shop of stuur een bericht via de website van By Philon.


Workshop Collage Art Mandala


Voor beginners en gevorderden. (*)
Tijdens de workshop legt Fannie Coenen je alles uit over deze nieuwe manier van mandala's maken.
Je leert o.a hoe je de mallen kunt knippen en hoe je op eenvoudige wijze een mandala tekent op het ronde canvasboard waarop je je mandala-collage gaat maken.
Je krijgt de werktekeningen mee naar huis zodat je thuis verder kunt gaan met het maken van prachtige kunstwerkjes!

(*) Voor deze workshop mag je er ook voor kiezen om je Persoonlijke Mandala Collage te gaan maken, dat is ietsje ingewikkelder en vraagt ook wat voorbereiding van jouw kant omdat je je eigen foto's en ander materiaal zelf meeneemt.

Aantal plaatsen: 8

Prijs: €22.- inclusief het materiaal en thee met wat lekkers.
Je krijgt ook een ophanghaakje voor je canvasboard mee naar huis zodat je deze direct een mooi plekje kunt geven.
Data & tijden: Zondag 13 mei, 24 juni, 22 juli van 14.00-17.00u

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur een mailtje naar Fannie.