Activiteiten

Wij hebben een aantal creatieve activiteiten bedacht. Maar we vinden het ook heel erg leuk als jij zelf iets bedenkt. Dan kijken we samen hoe we daar een passende activiteit van kunnen maken. Zodat jij je passie met anderen kunt delen. Om zo anderen te inspireren. En er achter te komen hoe leuk dat is! Kom eens langs tijdens de inloop op vrijdagochtend of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je elke maand de nieuwsbrief ontvangen met het maandprogramma, stuur dan een mailtje naar brigit@gittepetit.nl.

Creatief café

Elke dinsdagavond en vrijdagochtend is het creatief café. Ieder werkt aan zijn eigen project. Kijk hier voor meer informatie.


Cursus art journaling

Een art journal is een notitieboek waarin je je ideeën en gedachten verbeeldt met meer dan woorden alleen. Je gebruikt hiervoor allerlei materialen en technieken. Hier vind je meer informatie zoals data en kosten.


Workshops

Er staan weer twee leuke workshops gepland!
We gaan dotpainten en wolvilten. Hier vind je alle informatie.

Beginnerscursus quilten

Heb je altijd al willen leren quilten? Kom dan nu meedoen met de beginnerscursus. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Kijk hier voor alle informatie en meld je meteen aan.En verder...

 -Als je een ruimte zoekt om met je eigen creatieve groepje bij elkaar te komen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
 -Geef je zelf workshops en zoek je een ruimte om dat te doen, kom dan eens praten.


Meet en greet Baden in liefde

Echt even in een bad stappen gevuld met liefde, wie wil dat nou niet? Anneke Kuijken wil deze droom in het echt gaan realiseren. Kom kijken, luisteren en meedoen! Kijk hier voor alle informatie over deze bijzondere middag.