creatief café

Foto van een kopje koffie met twee koekjes en een bril op een gehaakt kleedje.

Hieronder vind je alle informatie over ons creatief café. We noemen het zo vanwege de informele en gezellige sfeer. Het is bij uitstek de plek om mensen te ontmoeten met dezelfde (creatieve) interesse als jij hebt. Je hoeft je voor de cafés niet aan te melden. Je mag gewoon gezellig aanschuiven.

Tijdens het creatief café ligt de nadruk op ontmoeten en (creatief) samen zijn. Ieder werkt aan zijn of haar eigen project. Dat kan van alles zijn, als je je spulletjes maar gemakkelijk kunt meenemen.
Je kunt inspiratie opdoen voor een nieuw project. We hebben inmiddels een heleboel mooie boeken en tijdschriften verzameld.
Ook kun je hulp vragen als je vastloopt in je project. Meestal is er wel iemand die je verder kan helpen.

Je bent van harte welkom op de volgende dagdelen:
Dinsdagavond van 19:30-22:00 uur
Donderdagmiddag van 13:30-16:00 uur
Vrijdagochtend van 9:30-12:00 uur
Zaterdagmiddag van 13:30-16:00 uur.

Kosten voor het creatief café zijn €3,50 per keer. Voor €35,- koop je een knipkaart waarmee je elf keer mag komen. De eerste keer kom je gratis. Je kunt dan geheel vrijblijvend kijken of het creatief café iets voor je is.

Wij zorgen voor koffie en thee en iets lekkers, de gezelligheid maken we samen!


bulletjournalcafés

Heb jij ook -aangestoken door het enthousiasme van anderen- in een opwelling een bulletjournal gekocht? En ligt het nu ergens in een kast omdat je niet goed weet wat je ermee moet?
Of heb je er bewust eentje gekocht, maar word je overweldigd door alle voorbeelden en inspiratie op bijvoorbeeld Pinterest en durf je nog niet te beginnen? Haal hem dan tevoorschijn en kom naar een van onze bulletjournalcafés!

Er is informatie over wat een bulletjournal nou eigenlijk is, waarom het zo heet, wat al die termen toch betekenen en wat je er allemaal mee kunt. En dat is echt enorm veel. Er zijn heel veel voorbeelden, inspiratie, boeken en materialen om meteen aan de slag te gaan. En vind je dat toch een beetje eng, dan is er genoeg kladpapier om eerst een paar opzetjes te maken voordat je 'voor het echt' begint.
Ik weet zeker dat je enthousiast wordt en naar huis gaat met je eerste gemaakte 'spread'!

Ook als je al een tijdje bezig bent in je bulletjournal en je het leuk vindt om te delen waarom jij er zo blij van wordt, dan nodig ik je ook van harte uit om te komen. Niks is leuker dan je ideeën en inspiratie met anderen te delen! En ik ben er zeker van dat ook jij nieuwe ideetjes opdoet.

Kom lekker uitproberen of werken in je bulletjournal in gezelschap van gelijkgestemden en onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers.
Materialen zijn aanwezig, maar breng zeker ook je eigen spulletjes (en pennen) mee waar je graag mee werkt. En vergeet natuurlijk je bulletjournal niet!

In de maanden juni, juli en augustus hebben we elke week een bulletjournalcafé!
De ene week op donderdagochtend van 9:30-12:00 uur, de andere week op maandagavond van 19:30-22:00 uur.
Juni: 3, 13, 17, 27
Juli: 1, 11, 15, 25, 29
Augustus: 8, 12, 22, 26

Kosten:
€3,50 of een strip van je strippenkaart


Bingoavond

Foto van een bingokaart met fiches

Op donderdagavond 4 juli van 19:30-21:30 uur houden we weer een bingoavond!

Gegarandeerd een avond vol lol en leuke prijzen.

Toegang: €7,- of 2 strippen van je strippenkaart. Daarvoor krijg je koffie/thee/lekkers en drie bingokaarten. Extra kaarten kosten 1,50.


Zomerfair

Binnenkort volgt meer informatie over wat er deze dag allemaal voor leuks te doen is.
Zet de datum alvast in je agenda!


spelletjescafé


Gezellig (bord)spelletjes doen!
Wij zorgen voor leuke spelletjes, maar voel je vrij om zelf ook een of meerdere spellen mee te brengen. We vinden het leuk om nieuwe spelletjes te leren.

Maandag 2 september.

Je bent welkom van 19:30-21:30 uur.
Kosten: € 3,50 of één strip van je knipkaart.