Activiteiten

Wij hebben een aantal creatieve activiteiten bedacht. Maar we vinden het ook heel erg leuk als jij zelf iets bedenkt. Dan kijken we samen hoe we daar een passende activiteit van kunnen maken. Zodat jij je passie met anderen kunt delen. Om zo anderen te inspireren. En er achter te komen hoe leuk dat is! Kom eens langs tijdenshet creatief café of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een mailtje naar brigit@gittepetit.nl.

Creatief café

Elke dinsdagavond en vrijdagochtend is het creatief café. Ieder werkt aan zijn eigen project. Kijk hier voor meer informatie.


Cursus art journaling

Een art journal is een notitieboek waarin je je ideeën en gedachten verbeeldt met meer dan woorden alleen. Je gebruikt hiervoor allerlei materialen en technieken. Hier vind je meer informatie zoals data en kosten.


Workshops


Er staan weer leuke nieuwe workshops gepland!
Hier vind je alle informatie.Beginnerscursus quilten

Heb je altijd al willen leren quilten? Waarschijnlijk starten we in september weer met een beginnerscursus. Kijk hier voor alle informatie.En verder...

 -Als je een ruimte zoekt om met je eigen creatieve groepje bij elkaar te komen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
 -Geef je zelf workshops en zoek je een ruimte om dat te doen, kom dan eens praten.